Lär känna vår nya Solution Expert Rasim Reiz

Läs intervjun med Rasim Reiz, vår nya Solution Expert på LEKAB, där han delar med sig av sin tidigare erfarenhet inom branschen och vad som motiverar honom mest i sitt arbete. Få en inblick i Rasims roll på LEKAB och hans syn på business messaging.

👋 Hur har din första tid på LEKAB varit och berätta mer om din roll som Solution Expert?

– Min första tid här på LEKAB har varit riktigt rolig, men framförallt inspirerande. Jag har fått ett varmt välkomnande av kollegorna. I min roll här på LEKAB som Product - Solution Expert är jag delaktig i att ta fram samt utveckla vårt erbjudande och plattform till våra kunder. Jag stöttar även vår säljavdelning i allt som rör våra produkter mot kund.

💼 Berätta om dina tidigare erfarenheter. Vad gjorde du innan du kom till hos oss?

– Jag har jobbat inom branschen i många år nu och kommer senast från Sinch som är en av våra partners där jag ansvarade för våra befintliga kunder i Norden och Baltikum. Det här kändes som ett väldigt naturligt steg med mer ansvar i att vara med och ta fram framtidens erbjudande för LEKAB och vara en del i kedjan som skapar värde för våra kunder.

🎯 Vad motiverar dig mest på jobbet?

– Min motivation drivs väldigt mycket av att jag är resultatinriktad och gillar högt uppsatta mål, gärna tillsammans med likasinnade kollegor. Med en härlig stämning på kontoret så är det ganska enkelt att dagligen bli motiverad.

Vad gör du helst på fritiden?

– På fritiden blir det en hel del sport och framförallt fotboll då det har varit en stor del av mitt liv. Nu drar ju fotbollssäsongen igång igen under 2023 och då tycker jag man ska komma ner och kika på mitt lag i stan, Vasastan BK på Stadshagen.