Vi söker efter en säljchef

Vice President Sales

Vill du bli vår nästa säljchef?

 

Är du en erfaren säljledare som vill ta nästa kliv i karriären? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker. Nu letar vi efter en VP Sales med ett starkt driv, engagemang och viljan att växa tillsammans med oss. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, och en tjänst där du kan vara med och påverka LEKABs framtida utveckling.

 

 

  • Placering i Stockholm
  • Ansökan ska vara inne senast den 12e december

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och mycket mer

Lekab-resultat
Ett företag i stark tillväxt

Lekab-kundanpassad-hämtning
Spännande kunder

Lekab-bank-försäkring
Aktieprogram

Arbeta i ett bolag i stark tillväxt med spännande kunder i olika branscher

 

På LEKAB har vi sedan starten 1994 hjälpt några av Nordens största företag öka sin effektivitet och tillgänglighet genom smarta lösningar för mobilkommunikation. Vi verkar i en föränderlig bransch på en snabbväxande marknad med enorm framtidspotential.

Som VP Sales kan vi lova dig  - ingen dag kommer bli den andra lik. Vårt erbjudande sträcker sig från renodlad systemförsäljning till integrationslösningar av högkvalitativ mobilkommunikation (SMS, RCS, OTT och röst) i system och applikationer. Här verkar du i en snabbrörlig miljö med stora, spännande kunder, som alltid ser till att det händer saker. Du får det övergripande ansvaret för ett drivet team på tio personer inom sales/pre-sales där du också ansvarar för att nå uppsatta mål och kpi:er. 

För oss är det lika viktigt att få in nya kunder som det är att vårda de vi redan har. Kundnöjdhet är A och O för oss, så därför blir en stor del av ditt arbete att vårda och utveckla existerande relationer utöver att få in nya kunder samt  partners. 

Du blir självfallet en del av företagets ledningsgrupp där du aktivt får delta i strategiskt arbete kring bolagets framtida utveckling. Du bidrar till att definiera aktiviteter för att uppnå lång- och kortsiktiga mål inom säljorganisationen. Kort och gott - detta är rollen för dig som både tycker om när det händer saker, men som också får saker att hända. 

Få en roll där bara du bestämmer hur långt du når

Hos oss får du det bästa av två världar - du blir en del av ett stabilt företag med en stark kundbas, samtidigt som en entreprenöriell anda genomsyrar hela bolaget. Du får helt enkelt stabiliteten och resurserna från ett väletablerat företag blandat med rörligheten hos ett lite mindre. Här blir du inte bara en kugge i ett stort maskineri utan du får faktiska möjligheter att vara med och påverka bolagets framtida utveckling. 

Det är självfallet inte bara bolaget som skall utvecklas, utan även våra medarbetare. En stor del av arbetet består i att inspirera, motivera, stötta och guida dina medarbetare. Du backar inte för problem och du agerar proaktivt för att driva förbättringar och utveckla medarbetarnas kompetens. Vi ger dig  alla förutsättningar att bygga en karriär och växa tillsammans med oss. Om du har viljan, ambitionen och kunskapen så finns det ingen gräns på hur långt du kan nå, utan för rätt person finns det  mycket goda utsikter att på sikt ta dig an ytterligare uppgifter och ansvar.

Vi erbjuder: 

  • Goda villkor med generös pension och sjukförsäkring.
  • Frihet under ansvar. Vi litar fullt ut på våra medarbetare - det viktiga för oss är att målen uppnås och att kunderna är nöjda. 
  • Attraktivt aktieprogram. Vi har inga externa ägare, utan alla aktieägare är också aktiva i bolaget. 

Erfaren, noggrann och social - vem vi tror att du är

Du som läser detta har en gedigen erfarenhet från en säljroll inom IT-branschen, alternativt från en närliggande bransch. Vi ser att du har några års erfarenhet av säljledning. Till exempel så tror vi att du kan ha arbetat med tjänsteförsäljning på bolag inom telekom, hos operatörer, affärssystem eller med kommunikationslösningar. Har du dessutom erfarenhet från arbete med storkunder så är det  meriterande. Vi ser att du har kunskaper i CRM-system kopplat till försäljning. Erfarenhet av Hubspot eller liknande sälj- & CRM- verktyg är meriterande.

Som person tror vi att du är social, kommunikativ och har ett starkt personligt driv. Du har ett skarpt affärssinne med kunden i fokus och en förmåga att se saker ur deras perspektiv. Eftersom du även leder ett team är du skicklig på att motivera andra - även i motgångar.  Du förväntas kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

På LEKAB händer det mycket och saker kan snabbt förändras, så därför tror vi också att du kan hålla huvudet kallt och se till så inget faller mellan stolarna även i stressiga situationer. 

Välkommen med din ansökan senast: 10/12/21

 

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta Fredrik Ramén, styrelseordförande på tel 0703-198757, eller maila fredrik@frameinvest.com

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobtip
Ansök nu