Lekab-rich-channels-logo

Rika kanaler

Nå dina kunder i deras favoritkanal. Skapa personliga meddelanden och landningssidor med företagets typsnitt, logotyp och varumärke.

Rika kanaler erbjuder nya möjligheter i kommunikationen med kund

 

Med rika meddelanden kan du skapa och skicka attraktiva multimediaupplevelser eller engagera dig i realtids-konversationer med dina kunder. Skicka meddelanden eller chatta med dina kunder i den kanal kunden själv föredrar.

Rika meddelanden har stöd för bilder, färger, videor, GIFs, CTA-knappar och mycket mer. Kreativiteten har inga begränsningar.

Kontakta oss
Rika-kanaler-mobil-SV_2

Användning av OTT-kanaler världen över

WhatsApp
WhatsApp når flest

WhatsApp är den mest använda meddelandeappen i världen med över 2 miljarder användare. 175 miljoner användare skickar dagligen meddelanden till företagskonton.

Facebook Messenger
Mest populär i Norden

Facebook Messenger har över 1,3 miljarder användare och är den mest populära meddelandeappen i Norden, Nordamerika, Nordafrika, Australien och Nya Zeeland. 

Viber
Kommunicera med Viber i Ukraina

Viber appen är främst populär i Östeuropa och delar av Sydostasien.

OTT-map-rich-cannels
  • WhatsApp
  • Messenger
  • KakaoTalk
  • LINE (Japan, Thailand)
  • WeChat (China)
  • Viber
  • Telegram
  • Ingen data

Be om samtycke först 

Det är viktigt att du har koll på regelverket kring samtycke. Även om en mottagare tidigare har godkänt kommunikation från dig i andra kanaler, behöver du på ett tydligt sätt ha mottagarens samtycke till utskick av meddelanden i respektive OTT-kanal.

  • Erbjud opt-in resp. opt-out på samma sätt som du gör för e-post idag
  • Synliggör företagsnamnet tydligt vid opt-in för framtida kommunikation

Mer om opt-in

Om en slutanvändare startar konversationen behövs ingen opt-in för att fortsätta. Detta kan vara ett bra tillfälle att få godkännande för framtida meddelanden.
 
Kontrollera kanalens detaljer först - vissa kanaler har specifika regler för att samla in opt-in. Kontakta oss för mer information om vilka regler som gäller för respektive kanal. 

 

Namnlös design-6

Vi finns här för dig 

Mobila kanaler erbjuder unika fördelar i kommunikationen. Med våra produkter och tjänster kan ditt företag effektivt nå fram i bruset.

Om du vill använda SMS och moderna meddelandekanaler men inte har resurser att integrera messaging api:er i befintliga system, utveckla, testa och distribuera de arbetsflöden du behöver, hjälper våra utvecklare och experter till. Vi kan snabbt och agilt testa nya idéer för att lösa dina framtida kommunikationsbehov redan idag. Vi brinner för Smart Messaging.

 

Läs mer om oss

Lär dig mer om de olika OTT-kanalerna

WhatsApp Business lanserades 2018

Fyra år efter att Facebook (Meta) köpte upp WhatsApp landerades appen WhatsApp Business i syfte att skapa en nära dialog mellan företag och kund.

RCS är endast tillgängligt för Android

RCS är hittills endast tillgängligt i ett fåtal länder, men tekniken väntas snart bli tillgänlig världen över. Användningen av RCS ökade med 150% under 2021 jämfört med 2020.

Kommunicera med KakaoTalk i Sydkorea

KakaoTalk har upp till 97 % av marknadsandelen i Sydkorea.

Nå en ung målgrupp på Instagram

Instagram for Business ger företag möjligheten att svara och kommunicera på ett personligt sätt och konvertera appanvändare till kunder. Instagrams användare är i snitt under 35 år.

Kommunicera till både Facebooks webb-applikation och Messenger App

Facebook Messenger är tillgänglig som app och som integration i Facebooks webb-applikation

Nå mottagare i Kina med WeChat

83% av Kinas population använder WeChat och 50% av dessa användare följer företagskonton i appen.

Nå mottagare i Japan med LINE

I Japan använder 68% av landets invånare LINE som meddelandeapp. Appen är även populär i Indonesien, Taiwan och Thailand.

Vill du prata branschspecifika utmaningar och rika kanaler?

Vi har en bred och djup kompetens inom mobila meddelandetjänster och automatiserad kommunikation.