SMS Gateway

Integrera SMS i dina system- och applikationer

SMS Gateway erbjuder integration via ett flertal olika flexibla SMS API:er för att dina system och applikationer ska kunna skicka och ta emot kvalitets-SMS globalt.

Lekab-tillförlitligt
Tillförlitligt

SMS Gateway är byggd utifrån höga krav på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet. Tjänsten baseras på en redundant arkitektur med serverkluster för att säkerställa tillgänglighet. Driften är konstant och automatiskt övervakad och infrastrukturen har separata ISO-certifierade datacenter.

 

 

Lekab-skalbar tjänst
Skalbart

SMS Gateway är en skalbar tjänst som kan hantera stora volymer av SMS-meddelanden, oavsett om du skickar bulk-SMS eller individuella meddelanden till många olika mottagare. Du kan alltid vara säker på att dina meddelanden levereras tack vare våra rutter och 100% upptid.

Global reach-ikon-2022-01
Globalt

Genom vår SMS Gateway kan du nå 6 miljarder mobilabonnenter i 1451 nätverk som driftas av 955 operatörer i 243 länder. Global räckvidd med andra ord.

Nå dina mottagare i mobilen

Kommunicera i dina kunder och mottagares föredragna kanal och gör det genom din befintliga applikation eller system. Oavsett var i världen dina kunder och anställda befinner sig kan du kommunicera med dina mottagare i mobilen. Våra SMS API:er gör det enkelt för dig att nå mottagare från din existerande tekniska infrastruktur. Vi har även APIer för rika kanaler som RCS, WhatsApp och Messenger - kanaler som når globalt!

Prata med en expert
iStock-1133155866

Integrera SMS-funktionalitet i dina system och applikationer

SMS Gateway är en skalbar molntjänst som kan integreras i ditt företags verksamhetssystem eller mjukvaruapplikationer. SMS Gateway är enkelt att integrera via våra SMS API:er och kan användas med system som till exempel:

  • CRM-system
  • MarTech-system
  • Kampanj-verktyg
  • HRM-system
  • ERP-system
  • Bokningssystem
  • Kommunikationsservrar
Kontakta oss om du vill veta mer

Integrationer

Våra flexibla API:er för SMS gateway innefattar REST-API med JSON, Web Services (SOAP/XML), Batch API, SMPP, SMTP, och HTTP GET. Vi använder Swagger och OpenAPI för att underlätta integrationsarbetet.

Läs mer om vårt SMS API

 

Kundanpassade lösningar

Vi har möjlighet att göra anpassningar för särskilda krav och vi hjälper till med integrationen oavsett plattform, system och verktyg.

Smart Messaging-tjänster
API-1

Funktioner i SMS Gateway

Inkommande SMS

Ta emot SMS direkt till ditt system eller din applikation. Skicka automatiska svar och se till så de inkommande SMS:en triggar rätt process.

Utgående SMS

Skicka SMS direkt från ditt företags system och applikationer eller använd vårt SMS-verktyg, en molnbaserad plattform med användargränssnitt

Tvåvägs-SMS

Ta emot och spåra svaren på dina SMS. Även om du skickat samma SMS till flera mottagare kan du se exakt vilket SMS som svaren du får gäller.

Bulk SMS

Med Bulk SMS kan du skicka en miljon SMS på mindre än en timme, vilket lämpar sig för stora företag. Bestäm tid och dag när utskicket ska ske.

Kortnummer

Dedikerade eller delade kortnummer med nyckelord är lätta att komma ihåg och skicka till.

Konkatenering

SMS Gateway delar upp och sätter ihop långa SMS-meddelanden automatiskt, både inkommande och utgående.

Kvoter

Du kan använda kvoter. Det gör att du får bättre kontroll över användandet av SMS Gateway och SMS-hanteringen om ni är många användare.

Stopplista

Skicka endast den typ av meddelanden som mottagaren gav samtycke till vid tidpunkten för opt-in

Tidsregler

Du kan sätta regler för när SMS kan skickas och när de ska läggas i en kö. På så sätt säkrar du att meddelanden når mottagarna vid rätt tidpunkt.

Alfanumerisk avsändare

Med en alfanumerisk avsändare blir dina SMS lättare igenkända av dina mottagare.

Säkerhet

För att validera sändarens identitet erbjuds möjlighet att generera egna API-nycklar för REST-API. SOAP/XML använder WS-security. Anslutningen till gatewayen går via HTTPS.

Är du utvecklare?

Vi hjälper dig med dokumentation, kodexempel och pre-sales support.QualitySMS_Frontpage-1-Jun-17-2021-06-42-13-56-AM
Hur väljer du rätt leverantör?

Affärskritiska meddelanden skall nå rätt mottagare i rätt tid. I den här guiden har vi listat vad du bör tänka på när du väljer SMS-leverantör.

  • Skalbarhet och direkta rutter
  • Kapacitet och leverans
  • Hur 1% sämre delivery rate påverkar direkta och indirekta kostnader för utskicket

Har du frågor är du naturligtvis välkommen att prata med någon av våra experter!

Ladda ned SMS guide

Skicka SMS direkt från datorn

Vårt webbverktyg  är det snabbaste och enklaste sättet att skicka SMS-meddelanden online, om du själv vill skriva och skicka meddelandet. Du når snabbt ut med information till kunder och anställda från vårt användargränssnitt.

Du kan välja att skicka SMS till enstaka personer eller nå ut till flera på en gång med grupp-sms. Använd onlineplattformen var som helst, när som helst och från vilken enhet du vill. Allt du behöver är en webbläsare. Vi har utformat tjänsten så att den är enkel att använda och lätt att komma igång med. 

Om plattformen
Vill du veta mer om SMS Gateway?