SMS Gateway

Integrera SMS i din verksamhet

SMS Gateway erbjuder integration via ett flertal olika SMS API:er för att dina applikationer och system ska kunna skicka och ta emot kvalitets-SMS globalt.

Nå dina mottagare i kanalerna de använder

Kommunicera med dina kunder och mottagare genom en kanal som de inte kan missa och gör det genom din befintliga applikation. Oavsett var i världen dina kunder och anställda befinner sig kan du kommunicera med dem i mobilen med hjälp av text och röstmeddelanden. Vårt API gör det enkelt för dig att nå mottagare från din existerande tekniska infrastruktur.

Prata med en expert
LEKAB_mobila kanaler_SE
Lekab-tillförlitligt
Tillförlitligt

SMS Gateway är byggd utifrån höga krav på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet. Tjänsten baseras på en redundant arkitektur med serverkluster för att säkerställa tillgänglighet. Driften är konstant och automatiskt övervakad och infrastrukturen har separata ISO-certifierade datacenter.

Lekab-skalbar tjänst
Skalbart

SMS Gateway är en skalbar tjänst som kan hantera stora volymer av SMS-meddelanden, oavsett om du skickar bulk-SMS eller individuella meddelanden till många olika mottagare. Du kan alltid vara säker på att dina meddelanden levereras tack vare våra rutter och 100% upptid.

Lekab-global-räckvidd
Globalt

Med SMS Gateway kan du nå 6 miljarder mobilabonnenter i 1451 nätverk som driftas av 955 operatörer i 243 länder.

Integrera SMS-funktionalitet i era system och applikationer

SMS Gateway är en skalbar molntjänst som kan integreras i ditt företags verksamhetssystem eller mjukvaruapplikationer. Tjänsten är lätt att integrera via våra API:er och kan användas med applikationer som till exempel:

  • CRM-system
  • Kampanj-verktyg
  • HRM-system
  • ERP-system
  • Bokningssystem
  • Kommunikationsservrar

Integrationer

Våra flexibla API:er för SMS gateway innefattar Web Services (SOAP/XML), Batch API (SOAP/XML), SMPP, SMTP, och HTTP GET.

Läs mer om API

Anpassningar

Vi har möjlighet att göra anpassningar för särskilda krav och vi hjälper till med integrationen oavsett plattform, system och verktyg.

Mer om Smart Messaging
API-1

Funktioner i SMS Gateway

Inkommande SMS

Ta emot SMS direkt till ditt system eller din applikation. Skicka automatiska svar och se till så de inkommande SMS:en triggar rätt process.

Utgående SMS

Skicka SMS direkt från ditt företags system och applikationer eller använd ett av våra SMS-verktyg.

Tvåvägs-SMS

Ta emot och spåra svaren på dina SMS. Även om du skickat samma SMS till flera mottagare kan du se exakt vilket SMS som svaren du får gäller.

Kortnummer

Dedikerade eller delade kortnummer med nyckelord är lätta att komma ihåg och skicka till.

Konkatenering

SMS Gateway delar upp och sätter ihop långa SMS-meddelanden automatiskt, både inkommande och utgående.

Kvoter

Du kan använda kvoter. Det gör att du får bättre kontroll över användandet av SMS Gateway och SMS-hanteringen om ni är många användare.

Tidsregler

Du kan sätta regler för när SMS kan skickas och när de ska läggas i en kö. På så sätt säkrar du att meddelanden når mottagarna vid rätt tidpunkt.

Alfanumerisk avsändare

Med en alfanumerisk avsändare blir dina SMS lättare igenkända av dina mottagare.

Säkerhet

För att validera sändarens identitet används WS-security, och anslutningen till gatewayen går via HTTPS.

Är du utvecklare?

Vi hjälper dig med dokumentation, kodexempel och pre-sales support.

QualitySMS_Frontpage-1-Jun-17-2021-06-42-13-56-AM
Hur väljer du rätt leverantör?

Affärskritiska meddelanden skall nå rätt mottagare i rätt tid. I den här guiden har vi listat vad du bör tänka på när du väljer SMS-leverantör.

  • Skalbarhet och direkta rutter
  • Kapacitet och leverans
  • Hur 1% sämre delivery rate påverkar direkta och indirekta kostnader för utskicket

Har du frågor är du naturligtvis välkommen att prata med någon av våra experter!

Ladda ned produktblad

Skicka SMS direkt från datorn

Vår kommunikationsplattform Incidit är det snabbaste och enklaste sättet att komma igång med SMS-meddelanden online. Du når snabbt ut med information till kunder och anställda.

Du kan välja att skicka till enstaka personer eller nå ut till flera på en gång med grupp-sms. Använd onlineplattformen var som helst, när som helst och från vilken enhet du vill. Allt du behöver är en webbläsare. Vi har utformat tjänsten så att den är enkel att använda och lätt att komma igång med.

Om plattformen
Vill du veta mer om SMS Gateway?