SMS API

Skicka och ta emot SMS globalt via SMS API

Vår SMS gateway kan leverera meddelanden globalt från dina befintliga system och applikationer. Flexibelt, enkelt & effektivt!

SMS API:er för utskick av textmeddelanden

Anslut din befintliga programvara, webbplats, CRM eller applikation till vårt SMS API för att skicka textmeddelanden över hela världen. Skicka meddelanden via SMS och rika kanaler som RCS, WhatsApp, Messenger - kanaler som når globalt!

Smidig integration av SMS

Vi hjälper dig integrera rätt lösning och det är enkelt att komma igång:
  • Färdig exempelkod för utvecklare
  • Flera programmeringsspråk
  • Stabil och säker leverans

Läs mer om integrationer

SMS-api-use-case
Lekab-skalbart
Skalbart

Våra SMS API:er är lätta att integrera. Vårt Enterprise-API kan hantera stora volymer av SMS-meddelanden.

Lekab-rcs
SMS eller rika och interaktiva meddelanden

Skicka SMS med eller utan landningssida. Med våra Messaging API:er kan du också skicka rika meddelanden till OTT-kanaler som t ex WhatsApp, Messenger eller Instagram.

Global reach-ikon-2022
Global räckvidd

Skicka mobilmeddelanden till kunder och mottagare över hela världen – snabbt och med högsta kvalitet.  Vi hjälper dig välja rätt SMS API:er.

Integrationer

Vi hjälper gärna till att integrera SMS:apier i befintliga system och anpassar lösningar så att de passar din verksamhets specifika behov. Vi utvecklar löpande nya API:er för att hela tiden kunna möta dina behov och önskemål som kund. Läs mer om integrationer.

 

Integrationer
iStock-1281297414

Webbplattform

Som kund hos oss får du  även tillgång till vårt molnbaserade webbverktyg med mängder av funktionalitet. Webbplattformen kan användas som ett rent administrationsverktyg för leveransrapporter och uppföljning. Har du ingen applikation att skicka meddelanden från kan du importera kontakter, skapa meddelandemallar, skicka och svara på meddelanden i vårt verktyg. Vi hjälper dig integrera rätt AP:er. 

Läs mer om webbplattformen 

 

LEKAB_webbplattform

Nå dina kunder i rätt kanal 

Oavsett var i världen dina kunder befinner sig kan vi möjliggöra digital kommunikation i mobilen genom textmeddelanden. Kommunicera med dina kunder i den kanal kunden föredrar – SMS, RCS, WhatsApp eller andra OTT-kanaler – med hjälp av våra moderna och tillförlitliga api:er och mobiltjänster.

Med rika kanaler kan du ta kunddialogen till en helt ny nivå med tvåvägskonversationer och anpassa din  design och framhäva den grafiska profilen för att sticka ut. Testa redan idag!

 

Prata med en expert
iStock-1133155866

Är du utvecklare?

Vi har samlat all teknisk dokumentation du behöver för att använda våra API:er. Testa utan kostnad idag!

QualitySMS_Frontpage-1-Jun-17-2021-06-42-13-56-AM

Så väljer du rätt leverantör

Kvalitet är viktigt för oss. Meddelanden skall nå rätt mottagare i rätt tid. I den här guiden kan du läsa om vad du bör tänka på när du väljer SMS-leverantör.

  • Skalbarhet och direkta rutter
  • Kapacitet och leverans
  • Hur 1% sämre leveransgrad påverkar direkta och indirekta kostnader för utskicket

Ladda ner vår guide

Vanliga frågor om SMS API

Vad är ett SMS API?

Ett SMS API är fördefinierade instruktioner (en sorts mjukvarutjänst) som möjliggör för dina system och applikationer att skicka SMS globalt via en SMS Gateway.

Hur kommer jag igång?

För att få tillgång till LEKABs SMS API måste du först skapa ett konto. Det tar mindre än en minut att skapa ett. Då har du tillgång till API-nycklarna som du kan använda för att integrera API:et. Se till att du också har lagt till alla kontaktuppgifter under ditt konto.

Går det att skicka Mass SMS eller sk Bulk SMS via SMS API?

Du kan skicka Mass-SMS genom att ansluta till vår plattform och ett av de tillgängliga API:erna som SMPP, HTTP eller REST API. Du hittar mer information på sidan för utvecklare.

Var hittar jag den tekniska dokumentationen för SMS API?

Du hittar den tekniska dokumentationen under utvecklare.

Går det att schemalägga utskick?

Alla API:er för SMS stöder schemalagda leveranstider och giltighetsperioder.

Hur integrerar jag ett SMS API?

Vår kraftfulla SMS-gateway har kapacitet att integrera SMS-funktionalitet i applikationer, webbplatser, CRM, ERP och annan programvara. Vårt team av specialister har många års erfarenhet av att integrera komplexa meddelandekrav i befintliga system. Om du behöver en integration med vår SMS-plattform, tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera den lösning som bäst passar för dina specifika behov.

Vill du veta mer om våra SMS API:er eller prata med en expert?

Kontakta oss Skapa Testkonto