Lekab-sms

Skicka och ta emot SMS och få uppmärksamhet direkt

SMS kan skickas och tas emot på flera sätt beroende på hur meddelandet skall användas. Kom igång snabbt och integrera SMS-funktionalitet i dina system via våra API:er eller genom att skicka SMS direkt från vår molnbaserade plattform.

Nå dina mottagare direkt i mobilen

När SMS används på rätt sätt kan det nå igenom bruset och fånga uppmärksamheten på ett sätt som traditionella kanaler inte gör.

Varför ska jag kommunicera i mobilen?

Med snabb kommunikation i mobilen skapar du nya kommunikationsmöjligheter och kan uppnå värdefulla affärsresultat. Du ökar engagemang och förbättrar både servicegrad och affärsprocesser. Skicka meddelanden lokalt och globalt via vårt api eller plattform.

pexels-laura-tancredi-7065272

Förbättra kommunikationen och skapa engagemang med SMS

Lekab-användarvänligt
Skapa mervärde

SMS är en effektiv kommunikationskanal med högt engagemang. 90% av alla SMS blir lästa inom 90 sekunder. Ta vara på möjligheten att skapa engagemang och mervärde för dina kunder och anställda.

Lekab-informera-snabbt
Kommunicera i realtid

Mobilen finns alltid nära till hands och vi bär med oss mobilen överallt. SMS är ett snabbt, personligt och direkt sätt att skapa kontakt och kommunicera med mottagare.

Possibillities-icon-2022
Obegränsade möjligheter

Med SMS-meddelanden kan du snabbt skicka ut allt från brådskande och kritisk information såsom larm till erbjudanden och annan kundkommunikation. Du kan skicka direkt till enskilda mottagare eller till många samtidigt.

Fördelar och funktioner

 

Check-small
Integrera eller skicka från molnet

SMS kan integreras i befintliga system och processer eller skickas direkt från våra plattform som är molnbaserad och har ett användarvänligt webbgränssnitt.

Check-small
SMS med många funktioner

Du kan enkelt personifiera ditt meddelande och låta dina kunder skicka SMS till dig. Ta emot meddelanden via den kanal du föredrar eller kombinera flera.

Check-small
Tvåvägskommunikation med SMS

Tvåvägs-SMS är en förutsättning för dialog med mottagare. Det gör kontakten mer personlig. Interagera med och engagera kunder eller medarbetare och skapa dialog oavsett situation.

SMS-konversation

Styrkan med SMS-meddelanden

%

SMS har en öppningsgrad på 98%

%

90% öppnar och läser SMS inom 3 minuter

%

Att jämföras med e-mail som har en öppningsgrad på 20%

Vad kan jag använda SMS till?

Lekab-SMS-notifikationer
Notifikationer

Informera och uppdatera alla mottagare med SMS: kunder, medarbetare eller team. Notifikationer kan användas för bland annat bokningar, påminnelser och mycket mer.

Lekab-SMS-avisering och leveransnotiser
Avisering & leveransnotiser

Skicka SMS och meddela dina kunder om leverans och paketspårning. Automatisera bekräftelser och uppdateringar med integration för ökad produktivitet.

Lekab-SMS-marknadsföring
Marknadsföring

SMS-Marknadsföring är ett kostnadseffektivt tillägg till övriga digitala kanaler. SMS har en högre öppningsprocent och kan driva både försäljning och konvertering.

Lekab-sms-enkäter
Feedback & enkäter

Förstå dina kunder och medarbetare bättre genom att ta emot och hantera feedback genom SMS-enkäter. Det är det mest effektiva sättet att samla in feedback och snabbt lösa problem.

Lekab-fatta-beslut
Medarbetarkommunikation

Informera och uppdatera dina medarbetare eller team med SMS. Påminn om kommande möten, viktiga händelser eller välkomna nya medarbetare.

Lekab-bemaning
Bemanning

Verksamheten behöver inte stanna upp på grund av sjukdom eller plötslig frånvaro. Kalla in personal med rätt kompetens snabbt med hjälp av SMS och smarta regelbaserade flöden.

Lekab-incidenter
Larm

SMS-larm kan användas för att kommunicera driftstörningar och för att kommunicera direkt med anställda, invånare med flera. Skicka viktiga uppdateringar som kräver omedelbar uppmärksamhet snabbt.

Lekab-larm
Kriskommunikation

Kommunicera snabbt och skicka SMS eller röstmeddelande för att snabbt mobilisera kris- och beredskapsteam, informera internt samt hantera oro.

Lekab-secure
Verifikationer

Skydda dina data med SMS med hjälp av engångskoder (OTP) för tvåfaktorsautentisering (2FA).

Smarta SMS-funktioner

SMS till röstmeddelande

Skicka SMS direkt från system och applikationer eller använd ett av våra SMS-verktyg. Röstmeddelanden fungerar bra vid kritiska situationer och till personer med funktionsnedsättning.

Automatiserade SMS

Skicka meddelanden snabbt och effektivt automatiskt. Använd regelbaserade triggers för att spara tid och optimera processer.

Avsändarnamn och Custom ID

Välj vem eller vilka avsändare du önskar för era utskick. Du kan till exempel använda alfanumerisk avsändare a-z A-Z 0-9 (3-11 tecken) eller numerisk avsändare 0-9 (3-15 tecken).

Personaliserade SMS

Lägg in parametrar för att göra dina meddelanden personliga

Korta eller långa nummer

Med personliga kortkoder eller långa nummer kan du interagera med dina kunder via SMS.

Dedikerade nummer

Ett dedikerat eller delat kortnummer med nyckelord är lätt att komma ihåg och skicka till.

Bulk SMS

Bulk SMS eller sk mass SMS används för utskick av tusen eller miljontals meddelanden till mottagare som vanligtvis önskar ingå i en kontaktlista, Oönskade meddelanden kan ses som en form av spamming. Vår SMS-molntjänst har obegränsad kapacitet och är skalbar.

E-post till SMS

Skicka SMS till en eller flera samtidigt direkt från din e-post och ta emot SMS direkt till din mail.

Nummerkontroll

Tjänsten har nummerkontroll enligt E164-standarden där fastnätsnummer automatiskt sorteras bort. Stöd finns för vit och svartlistning t ex nummer, nummerserier och länder.

Grupputskick

Nå ut med information till en stor grupp mottagare eller ett precist urval utifrån kombinationer av mottagarnas metadata.

Schemalagda SMS-utskick

Sätt tidsregler för när SMS kan skickas och när de ska köas för att vara säker på att når mottagaren vid rätt tidpunkt.

Säkerhet

Säkerhet som krävs för att validera sändarens identitet sker med WS-security, och anslutningen går via HTTPS till gatewayen.

Statistik och rapporter

Rapporter med statistik kan genereras automatiskt utifrån dina behov i intervaller från dag, vecka och månad. Rapporterna visar leveransstatistik samt dina användarens trafikutnyttjande.

Nå dina mottagare i de kanaler de föredrar och använder varje dag

Oavsett var i världen dina kunder och anställda befinner sig kan du kommunicera med text- och röstmeddelanden. Du kan skicka personliga meddelanden till dina kunder i den kanal de föredrar. Utforska möjligheterna baserat på din bransch eller dina behov.

Upptäck det nya formatet RCS

RCS (Rich Communication Services) är ett kommunikationsprotokoll som möjliggör mer innehållsrika mobila meddelanden. RCS erbjuder fler funktioner än ett vanligt SMS-textmeddelande med sina 160 tecken.

Med RCS kan du skapa och skicka brandat, rikt innehåll, multimedia och mer, kombinerat med interaktivitet och analys. RCS kombinerar den redan populära textmeddelande-kanalen med ett visuellt rikt meddelandeformat för att leverera mer engagerande kundupplevelser.

Läs mer om RCS 

Global räckvidd, skalbarhet och kvalitet

Skicka meddelanden lokalt och globalt via vårt api eller plattform. Vår infrastruktur täcker över 220 länder och 1 000+ nätverk och når 6 miljarder mobilanvändare. Vår SMS-gateway är byggd för att hantera stora mängder meddelanden med högsta kvalitet och global räckvidd.QualitySMS_Frontpage-1
Hur väljer du rätt leverantör?

SMS ska nå rätt mottagare i rätt tid. I den här guiden har vi listat vad du bör tänka på när du väljer SMS-leverantör.

  • Skalbarhet och direkta rutter
  • Kapacitet och leverans
  • Hur 1% sämre leveransgrad påverkar direkta och indirekta kostnader för utskicket

Ladda ner guiden

Prata med våra experter!

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera ditt företags kommunikation med SMS?