Om oss

Vi är experter på mobilkommunikation

Vi erbjuder och utvecklar digitala lösningar och verktyg som gör att företag kan automatisera och effektivisera sin kommunikation i mobila kanaler och affärsprocesser.

Vi kan mobilkommunikation

Sedan 1994 har vi hjälpt företag att kommunicera med sina kunder, medarbetare och intressenter.  Vi utvecklar och integrerar smarta lösningar och tjänster för mobil kommunikation och process-automatisering till flera av Nordens största företag. 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa Enterprise-kunder i olika branscher att öka sin effektivitet, säkerhet och tillgänglighet.

Varför har vi lyckats så bra?

Vi har lyckats eftersom vi vet att det inte bara är tekniken i lösningarna som hjälper våra kunder. Vår djupa expertis i hur lösningarna effektiviserar affärsprocesser och engagerar mottagaren är minst lika viktig. Alla branscher är olika. Vi vill förstå både kundens och mottagarens behov och anpassar våra lösningar om så behövs.

Vi är särskilt starka när företag efterfrågar global leverans, där man vill nå kunder i flera länder och SMS-kvalitet är avgörande.

 

pexels-zen-chung-5745183

Vi ger företag möjlighet att effektivt engagera och kommunicera med sina kunder, anställda och andra mottagare

Lekab-konversation
Vilka är vi?

Vi är en leverantör av digitala kommunikations- och meddelandelösningar som hjälper företag att kommunicera med sina mottagare genom mobila kanaler.

Lekab-smart
Vad gör vi?

Vi gör skillnad för våra kunder genom att vara en tillförlitlig rådgivare, partner och teknikleverantör. 

Lekab-användarvänligt
Varför gör vi det?

Vi brinner för mobil kommunikation och problemlösning och vill leverera smarta automatiserade meddelandetjänster som hjälper dig att driva försäljning, effektivisera processer och utveckla verksamheten. 

Vi levererar digitala kommunikationslösningar och SMS-tjänster till företag

Med vår molnbaserade kommunikationsplattform kan ditt företag snabbt och enkelt nå världens alla mobiltelefoner via text- och röstmeddelanden. Plattformen kan integreras i era interna och externa kommunikationsflöden och affärsprocesser. Vi vet hur tekniken ska integreras i befintliga affärsprocesser för att skapa maximal affärsnytta.  

Vi vill att det ska vara tryggt och enkelt att ha samma leverantör av plattform, gateway- och meddelandetjänst.

Hur tillhandahålls våra lösningar?

Lösningarna tillhandahålls genom en CPaaS-modell (Communication Platform as a Service) med högsta standard för säkerhet och tillförlitlighet. Du behöver inte bekymra dig om versionsuppgraderingar. Nya funktioner lanseras automatiskt, och vår plattform skalanpassas för att fungera i Enterprise-miljöer med höga krav på drift och säkerhet.

API-1

Vi brinner för mobil kommunikation, problemlösning och automatisering

Vi arbetar med kunder i olika branscher och får ofta förtroendet att vara rådgivare och föreslå eller anpassa lösningar till våra kunder. 

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Vi har även ett kontor i Malmö och Vantaa nära Helsingfors. Våra kollegor i Finland arbetar med lösningar inom både Smart Messaging och Hyper Automation.

Läs mer om Hyper Automation här.

Smart Messaging
smart-messaging-2
Boka ett möte med oss!

Kontakta vårt expertteam redan idag för att diskutera hur du kan effektivisera kommunikation och processer med smarta meddelandetjänster

Boka demo Kontakta oss