Om LEKAB

Vi är experter på business messaging

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa, säkra och tillförlitliga lösningar för företagsmeddelanden och automation, skräddarsydda för att möta dina affärsbehov.

Vi har levererat lösningar för företagsmeddelanden sedan 1994

I över 30 år år har vi hjälpt ledande nordiska företag att få kontakt med kunder, medarbetare och intressenter. Vår dokumenterade erfarenhet inom mobila meddelandetjänster har hjälpt flera av Nordens största företag inom olika branscher att öka sin produktivitet, försäljning och tillgänglighet.

Nyckeln till vår framgång

Tekniken är bara en av många pusselbitar. Det som verkligen skiljer oss från andra leverantörer av meddelandetjänster är vår expertis i att skräddarsy lösningar som effektiviserar dina affärsprocesser och engagerar dina mottagare.

Vi förstår att varje bransch har sina unika behov. Därför tar vi oss tid att lyssna på dig och anpassa våra lösningar för att de ska passa perfekt med dina specifika mål. Vi är särskilt starka när företag efterfrågar global leverans, där man vill nå kunder i flera länder och SMS-kvalitet är avgörande.

Man håller i en LEKAB-mobiltelefon

Vilka vi är

Vi erbjuder företag moderna meddelandetjänster genom att vara en pålitlig konsult, partner och teknikleverantör.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder digitala API:er, verktyg och lösningar till företag som vill kommunicera snabbt och säkert med sina kunder och medarbetare i mobilen.

Varför vi gör det

Mobil kommunikation kan vara komplicerat. Vi tar bort allt krångel med företagsmeddelanden, så att du enkelt kan få kontakt med dina mottagare och fokusera på det som är viktigast - att få ditt företag att växa.

LEKAB anställda 2023

Våra värderingar

Mission

Mission

Att förse företag med meddelandetjänster och automatisering för riktade interaktioner och snabb mobilitet - idag och imorgon.

Vision

Vision

Vara en av de ledande leverantörerna av meddelandetjänster och automatisering i Norden.

Högkvalitativ service

Service av högsta kvalitet

Vi är stolta över att leverera högkvalitativa och tillförlitliga meddelandetjänster som är skräddarsydda för att möta dina affärsbehov.

Lämna dina utmaningar till oss. Genom att strömlinjeforma dina kommunikationsprocesser förbättrar LEKAB inte bara effektiviteten, utan ökar även produktiviteten och försäljningen. Denna positiva effekt stärker både din kundupplevelse och ditt varumärkes anseende. På LEKAB har vi ett långsiktigt perspektiv och som kund hos oss blir du en partner till en leverantör som verkligen bryr sig om din framgång.

Mats Engström, VD på LEKAB

Code of Conduct

LEKAB är partner till Morgan, branschorganisationen för mobila meddelandetjänster i Sverige. Morgan har tillsammans med de svenska telekomoperatörerna Telia, Tele2, Hi3G och Telenor etablerat Code of Conduct for A2P Messaging. Detta ramverk syftar till att reglera distributionen av bulk-SMS, skydda integriteten och främja en bra och hållbar marknad för A2P-företagsmeddelanden.

Morgan bransch-organisationen
Tidslinje

Prata med en av våra experter på meddelandetjänster för företag

Vi hjälper dig gärna med en smart messaging-lösning som passar din verksamhet.

Kontakta oss