Produkter & tjänster

Smart Messaging

Vi utvecklar och erbjuder smarta molnbaserade lösningar för kommunikation i mobila kanaler och automatisering av affärsprocesser – och det kallar vi för Smart Messaging.

Vi möjliggör och accelerar mobil kommunikation och digital transformation

Vår kommunikationsplattform erbjuder färdiga lösningar med regelbaserade arbetsflöden samt SMS API:er  för att effektivisera och digitalisera kommunikation och affärsprocesser. 

Från behov till lösning – så hjälper vi dig

Vi förväntar oss inte att du ska veta allt om mobil kommunikation. Vi är lyhörda och investerar tid i att lyssna på dina utmaningar för att kunna erbjuda en framtidssäker lösning.

Utifrån ditt företags behov skapar vi anpassningsbara och skalbara lösningar som kan växa och förändras i takt med affärsbehovet. Vi jobbar långsiktigt och fungerar även som rådgivare och systemintegratör.

 

smart-messaging-usp

Fördelar med Smart Messaging

Lekab-smart
Beprövade och flexibla lösningar

Vi erbjuder färdiga meddelandelösningar som vi förbättrar och anpassar kontinuerligt för att möta de specifika krav och önskemål som ditt företag har.

Lekab-automatisering
Integration och automatisering

Vi integrerar SMS-funktionalitet i system och automatiserar processer så att du kan lägga tid på det arbete som skapar värde på riktigt i din verksamhet.

Lekab-resultat
Nå resultat direkt

Smart messaging ger ökad effektivitet, engagemang, produktivitet och försäljning beroende på användningsområde och kan stärka både kundupplevelse samt varumärke. 

Lösningar för din bransch

Alla företag fungerar olika och varje bransch har egna krav. Om du har specifika behov, har vi teamet som kan kundanpassa lösningen utan att ditt företag behöver kompromissa. Vi arbetar med kunder i olika branscher - med allt från komplexa problemlösningar till enkel men effektiv automatisering. Våra största kunder finns inom:

  • Bank & försäkring
  • Detalj- & e-handel
  • Transport & logistik
  • Sjukvård & offentlig sektor
smart-messaging-2

Optimerade och förenklade  affärsprocesser 

Kommunikationslösningar behöver ofta integreras med system som innehåller kontakt- och kunddata t ex CRM eller affärssystem (ERP). Genom tillgång till relevant kunddata kan du skapa och skicka SMS som är anpassade efter varje individuell kunds behov och preferenser.

Hur funkar vår integration?

Vår kommunikationsplattform och gateway kan snabbt och enkelt integreras i applikationer och system via standardgränssnitt och API:er. Vårt Integrationsteam kan optimera affärsprocesser genom att integrera i stort sett alla system och hanterar kundspecifika kommunikationsflöden.

smart-messiging-1

Framtidens mobila kanaler

Nästa generation av mobilkanaler och interaktiva meddelandetjänster skapar nya möjligheter för företag att engagera och interagera med sina mottagare med rikt innehåll och en app-liknande upplevelse.

Redan idag kan ditt företag kommunicera i den kanal kunden föredrar. Vi erbjuder SMS, RCS, WhatsApp Business med fler OTT-kanaler.

Vad är RCS?

Det nya SMS-formatet RCS (Rich Communication Services) är framtiden för mobilkommunikation och erbjuder intressanta funktioner med bilder och video, läskvitton, verifierad avsändare och möjlighet för användaren att interagera och svara genom färdiga knappval.

Läs mer om RCS >>
RCS-kvinna_iStock-1153863127

Kundanpassningar och vår lokala support är våra styrkor

Mobila kanaler erbjuder unika fördelar i kommunikationen med både kunder och medarbetare. Med våra produkter och tjänster kan ditt företag effektivt nå fram i bruset.

Om du vill använda SMS och moderna meddelandetjänster men inte har resurser att utveckla, testa och distribuera de arbetsflöden du behöver, hjälper våra utvecklare och experter till. Vi kan snabbt och agilt testa nya idéer och anpassa för dina behov och tekniska krav.

Att vara kund hos oss innebär att vi erbjuder den support du behöver. Vår support är alltid redo att svara på dina frågor 24/7 om så krävs.

 

Läs mer om oss

Hur kan vi hjälpa ditt företag med Smart Messaging?

Boka demo Kontakta oss