Produkter & tjänster

Smart Messaging

Vi utvecklar och erbjuder smarta molnbaserade lösningar för kommunikation i mobila kanaler och automatisering av affärsprocesser – och det kallar vi för Smart Messaging.

Vi möjliggör och accelerar mobil kommunikation och digital transformation

Vi erbjuder en kommunikationsplattform, färdiga lösningar med regelbaserade arbetsflöden och api:er som effektiviserar och digitaliserar affärsprocesser och kommunikation. Vi hanterar allt från komplexa enterprise-lösningar till smart och effektiv automatisering.

Från behov till lösning – så hjälper vi dig

Vi förväntar oss inte att du ska veta allt om mobil kommunikation. Vi är lyhörda och investerar tid i att lyssna på utmaningar som finns för att förstå de verkliga behoven av meddelandetjänster, nu och i framtiden. På så sätt kan vi erbjuda en framtidssäker lösning.

Utifrån ditt företags behov skapar vi anpassningsbara och skalbara lösningar som kan växa och förändras i takt med era affärsbehov. Vi jobbar långsiktigt och fungerar även som rådgivare.

 

smart-messaging-usp

Fördelar med Smart Messaging

Lekab-smart
Beprövade och flexibla lösningar

Vi erbjuder färdiga kommunikationslösningar och vidarutvecklar och anpassar så att de passar ditt företags behov och önskemål, oavsett bransch. 

Lekab-automatisering
Automatisering av processer

Vi integrerar system och automatiserar processer så att du kan lägga tid på det arbete som skapar värde på riktigt.

Lekab-resultat
Nå resultat direkt

Smidiga och pålitliga kommunikations-processer ger ökad effektivitet, produktivitet och försäljning som i sin tur stärker både kundupplevelsen och varumärke. 

Lösningar för din bransch

Alla företag fungerar olika och varje bransch har egna krav. Om du har specifika behov, har vi teamet som kan anpassa lösningar utan att ditt företag behöver kompromissa. Vi arbetar med kunder i olika branscher - med allt från komplexa problemlösningar till enkel men effektiv automatisering. Våra största kunder finns inom:

  • Bank & försäkring
  • Detalj- & e-handel
  • Transport & logistik
  • Sjukvård & offentlig sektor
smart-messaging-2

Optimerade och förenklade  affärsprocesser 

Kommunikationslösningar behöver ofta integreras med system som innehåller kontakt- eller kunddata och affärsprocesser. 

Hur funkar vår integration?

Vår kommunikationsplattform och gateway kan snabbt och enkelt integreras i applikationer och system via standardgränssnitt och API:er. Vårt Integrations-team kan optimera affärsprocesser genom att integrera i stort sett alla system och hanterar kundspecifika frågor.

smart-messiging-1

Framtidens mobila kanaler

Nästa generation mobilkanaler och interaktiva meddelandetjänster skapar nya möjligheter för företag att engagera och interagera med sina mottagare med rikare innehåll och en app-liknande upplevelse.

Redan idag kan ditt företag kommunicera i den kanal kunden föredrar. Ni kan använda allt från WhatsApp Business, Viber, Messenger till Rich SMS och RCS.

Vad är RCS?

Det nya SMS-formatet RCS (Rich Communication Services) är framtiden för mobilkommunikation och erbjuder intressanta funktioner med bilder och video, läskvitton, verifierad avsändare och möjlighet för användaren att interagera och svara genom färdiga knappval.

Läs mer
RCS-kvinna_iStock-1153863127

Vi finns här för dig 

Mobila kanaler erbjuder unika fördelar i kommunikationen. Med våra produkter och tjänster kan ditt företag effektivt nå fram i bruset.

Om du vill använda SMS och moderna meddelandetjänster men inte har resurser att utveckla, testa och distribuera de arbetsflöden du behöver, hjälper våra utvecklare och experter till. Vi kan snabbt och agilt testa nya idéer för att lösa dina kommunikationsbehov.

Att vara kund hos oss innebär att vi erbjuder den support du behöver. Vår support är alltid redo att svara på dina frågor 24/7 om så krävs.

Läs mer om oss
Hur kan vi hjälpa ditt företag med Smart Messaging?
Boka demo Kontakta oss