SMS API

Skicka och ta emot SMS globalt via våra SMS API:er

Med våra API:er kan du skicka och ta emot meddelanden till och från hela världen. Du kan skicka automatiska textmeddelanden från din existerande mjukvara.

API:er för enklare meddelandehantering

Gör det enkelt och säkert att skicka meddelanden till kunder och andra mottagare från din befintliga mjukvara. Vi erbjuder API:er som möjliggör enkel anslutning till bland annat verksamhetssystem, applikationer och webbplatser.

Smidig integration av SMS

  • Flera API:er att välja mellan
  • Enkelt att komma igång
  • Färdig exempelkod för utvecklare
  • Stabil och säker leverans
  • Flera programmeringsspråk

Läs mer om integrationer

Lekab-mockup-incidit
Lekab-skalbart
Skalbart

Våra API:er är lätta att integrera. Vårt Enterprise-API hanterar alla de volymer av meddelanden som ditt företag behöver kunna skicka.

Global reach-ikon-2022
Global räckvidd

Skicka mobila meddelanden till kunder och mottagare över hela världen – snabbt och med högsta kvalitet.

Lekab-rcs
SMS eller interaktiva meddelanden

Skicka textmeddelanden som SMS med max 160 tecken, som RCS med rikt innehåll eller direkt till OTT-plattformar som t ex WhatsApp och Viber.

Utveckling och integrationer

Vi hjälper dig med integration och utvecklar lösningar så att de passar din verksamhets behov. Dessutom utvecklar vi löpande nya API:er för att hela tiden kunna möta dina behov och önskemål som kund. Läs mer om våra produkter och tjänster inom Smart Messaging.

 

Smart Messaging
API-1

Få tillgång till webbverktyg

Du får även tillgång till vårt webbverktyg med mängder av funktionalitet. Webbverktyget kan  användas som ett rent administrationsverktyg för leveransrapporter och uppföljning. Kontakta oss så kan diskuterar vi den lösning som passar dina behov bäst.

 

INCIDIT_dator

Nå dina kunder i rätt kanal 

Oavsett var i världen dina kunder befinner sig kan vi möjliggöra digital kommunikation i mobilen genom textmeddelanden. Du kan bygga relationer med dina kunder i den kanal kunden föredrar – SMS, RCS, WhatsApp eller andra OTT-kanaler – med hjälp av våra moderna och tillförlitliga api:er och mobiltjänster. Med rika kanaler kan du ta kunddialogen till en helt ny nivå med avancerade tvåvägskonverationer.

 

Prata med en expert
iStock-1133155866

Vanliga frågor om SMS API

Vad är ett SMS API?

Ett SMS API är fördefinierade instruktioner (en sorts mjukvarutjänst) som möjliggör för dina system och applikationer att skicka SMS globalt via en SMS Gateway.

Hur kommer jag igång?

För att få tillgång till LEKABs SMS API måste du först skapa ett konto. Det tar mindre än en minut att skapa ett. Då har du tillgång till API-nycklarna som du kan använda för att integrera API:et. Se till att du också har lagt till alla kontaktuppgifter under ditt konto.

Går det att skicka Mass SMS eller sk Bulk SMS via SMS API?

Du kan skicka Mass-SMS genom att ansluta till vår plattform och ett av de tillgängliga API:erna som SMPP, HTTP eller REST API. Du hittar mer information på sidan för utvecklare.

Hur integrerar jag en SMS Gateway?

Vår kraftfulla SMS-gateway har kapacitet att integrera SMS-funktionalitet i applikationer, webbplatser, CRM, ERP och annan programvara. Vårt team av specialister på mobilkommunikation har många års erfarenhet av att integrera komplexa meddelandekrav i befintliga system. Om du behöver en integration med vår plattform, tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera den lösning som bäst passar för dina specifika behov.

Var hittar jag den tekniska dokumentationen för SMS API?

Du hittar den tekniska dokumentationen under utvecklare.

Går det att schemalägga utskick?

Alla API: er för SMS stöder schemalagda leveranstider och giltighetsperioder.

Är du utvecklare?

Vi har samlat all teknisk dokumentation du behöver för att använda våra API:er.

QualitySMS_Frontpage-1-Jun-17-2021-06-42-13-56-AM
Så väljer du rätt leverantör

Kvalitet är viktigt för oss. Meddelanden skall nå rätt mottagare i rätt tid. I den här guiden kan du läsa om vad du bör tänka på när du väljer SMS-leverantör.

  • Skalbarhet och direkta rutter
  • Kapacitet och leverans
  • Hur 1% sämre leveransgrad påverkar direkta och indirekta kostnader för utskicket

Ladda ner produktblad

Har du frågor och vill veta mer om våra SMS API:er?

Vi vill så gärna hjälpa dig att komma igång.

Skapa Testkonto Kontakta oss