Lär känna vår nya Marketing & Content Coordinator Oskar Sörling

Nu har Oskar Sörling, vår nya Marketing & Content Co-ordinator, varit hos oss i en dryg månad. Det är därför på sin plats med en intervju för att lära känna Oskar lite bättre.

👋 Hur har din första tid varit och vad gör du i din roll som Marketing & Content Co-ordinator?

– Jag har fått ett varmt välkomnande och mina nya kollegor har sedan dag 1 varit väldigt bemötande och trevliga. Den första tiden har minst sagt varit lärorik och jag har direkt fått hoppa in i action i min nya roll. Som Marketing & Content Coordinator fungerar jag som spindeln i nätet när det kommer till att planera och organisera marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter. Mer specifikt skapar och analyserar jag innehåll i LEKABs digitala kanaler.

💼 Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

– Närmast kommer jag från en roll som webbutvecklare hos kärntechbolaget Studsvik. Innan dess gick jag en treårig utbildning inom media och kommunikation på Jönköping University.

🎯 Vad motiverar dig mest på jobbet?

– Att vara en del av den omfattande resa som LEKAB gör just nu är motiverande i sig, men att varje dag omges av kloka och drivna kollegor som ser möjligheter snarare än hinder är också mycket motiverande.

🎸 Vad gillar du att göra på fritiden?

– På fritiden sitter jag allt som oftast med en gura i famnen eller pumpar järn på gymmet. Ideellt driver jag också supporterföreningen Milan Club Svezia🔴⚫️.