LEKAB vinner upphandling för robotplattform till Kansaneläkelaitos

LEKAB Communication Systems OY har vunnit en upphandling som arrangerats av Kansaneläkelaitos (Kela) för leverans av robotplattformslösning och relaterade experttjänster för support- och underhåll.

Kela är en finsk statlig myndighet ansvarig för att utfärda förmåner inom nationella socialförsäkringsprogram. Kela kommer att övergå till att använda en Tungsten Automation RPA-lösning som tillhandahålls av LEKAB, vilket kommer att generera betydande besparingar. Tungsten Automation, tidigare Kofax, har varit ledande inom automatiseringslösningar i nästan fyra årtionden. LEKAB Communication Systems är en långsiktig partner till Tungsten Automation i Finland och de nordiska länderna.

 

"Denna affär stärker vår övertygelse om att Tungsten Automation, en ledande leverantör av automatiseringslösningar, är utmärkt för storskaliga leveranser. Vi har betydande expertis inom automation och mjukvarurobotik i Finland och de nordiska länderna. Denna affär är en tydlig indikation på det," säger Mikko Kiurunen, General Manager LEKAB Finland."

LEKAB erbjuder en unik kombination av internt utvecklade kommunikationstjänster, automatiseringsmjukvara från ledande leverantörer och banbrytande GenAI-funktioner. Genom vår lösning kan du digitalisera och automatisera dina affärsprocesser utan stora utvecklings- eller implementeringskostnader. Tack vare vår snabba implementeringsprocess kan du se konkreta resultat inom några veckor.

För mer information:

Mikko Kiurunen

General Manager Finland

Lekab Communication Systems Oy

+358 40 832 5770

mikko.kiurunen@lekab.com