Torbjörn Wikström ny försäljningschef på LEKAB

Torbjörn Wikström tar därmed plats i företagets ledningsgrupp. Närmast kommer Torbjörn från rollen som Key Account Manager och blir därmed ansvarig för försäljningen och att leda de båda försäljningsteamen i Sverige och Finland.

Mats Engström VD, om utnämningen: 

Det är med stor glädje jag välkomnar Torbjörn till sin nya roll på LEKAB som Head of Sales. Torbjörn har en lång och gedigen erfarenhet från flera ledande befattningar inom kommunikationsindustrin. Med ett starkt affärsmannaskap och ledarskap i kombination med glimten i ögat är jag övertygad om att Torbjörn kommer att bli en stor tillgång för sitt team, för LEKAB och alla våra kunder.

Torbjörn Wikström har tidigare haft ett antal ledande befattningar, bland annat som försäljningschef på CITIC Telecom International Ltd och Infobip, och han ser fram emot uppgiften att leda försäljningsteamet.

”LEKAB har ett starkt erbjudande och är redo att möta den snabbt ökade efterfrågan på "Smart Messaging". Vi hjälper företag och organisationer att kommunicera med sina kunder och anställda genom molnbaserade tjänster för mobilkommunikation. Vi kan också möjliggöra automatiserad kommunikation från applikation till applikation. LEKAB har fantastiskt fina kunder och jag vill förvalta det förtroendet. Säljteamet kommer tillsammans med våra duktiga messaging experter att arbeta med att förfina befintliga lösningar, säkerställa långsiktig kundnöjdhet samt introducera ny teknik i takt med marknaden för att stärka vår marknadsposition. Jag är glad över att få vara en del av denna spännande resa som försäljningschef på LEKAB, säger Torbjörn Wikström. 


Om LEKAB
LEKAB Communications System AB är en system- och tjänsteleverantör som erbjuder smarta meddelandelösningar med global räckvidd. LEKAB gör det möjligt för företag och organisationer att kommunicera snabbt och säkert med sina kunder och anställda via mobila meddelanden. LEKABs kommunikationsplattform tillhandahålls som en molntjänst för hantering och distribution av SMS och rika meddelanden med höga krav på tillförlitlighet och säkerhet. LEKAB grundades 1994 och har sitt säte i Stockholm.