Vi söker en

Praktikant - Digital marknadsföring

Till vår marknadsavdelning i Stockholm

Fantastiska utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch!

Vi söker praktikant till vår marknadsavdelning

Vill du lära dig mer om kommunikation, webb, content-skapande och CRM och studerar en relevant eftergymnasial-utbildning? kan det vara dig vi söker. Vi letar i första hand efter en student som vill spendera sin LIA/VFU-period hos oss. 

Arbeta med marknadsföringsprojekt du brinner för/vill bli bättre inom. Som praktikant under hösten 2024, kommer du att ha en unik möjlighet att ta egna initiativ, få handledning av experter och sätta ditt avtryck inom vår marknadsavdelning.

Följande kunskaper är meriterande:

  • Office-paketet
  • Adobe-suiten
  • CMS (t.ex. Wordpress)
  • CRM (t.ex. Hubspot)

Goda utvecklingsmöjligheter och mycket mer

Lekab-resultat
Svenskt entreprenöriellt företag i en tillväxtbransch

Produkter & tjänster inom business messaging

Lekab-kundanpassad-hämtning
Spännande kunder i olika branscher

Praktisera hos oss 

På LEKAB har vi sedan starten 1994 hjälpt några av Nordens största företag förbättra sin kommunikation, produktivitet och tillgänglighet genom molnbaserade kommunikationstjänster för mobilen. Företag använder våra digitala verktyg och kommunikationslösningar för att kommunicera med både kunder och anställda genom mobil- app-, röstmeddelanden eller e-post. Vi tillhandahåller egenutvecklade applikationer, färdigpaketerade lösningar samt API:er för integrering i kundens befintliga affärssystem.  

Din profil 

Vi söker dig som studerar ett program eller enskild kurs inom områdena media, kommunikation, marknadsföring och grafisk design. Du gillar att skapa och producera content i digitala kanaler eller att arbeta med design och copywriting på webben. Hjälper oss att skapa account-based marketing-kampanjer och att ansvara för vår publiceringskalender för sociala kanaler. 

Som person tror vi att du är social, kommunikativ och lyhörd. Du är en teamplayer och har mycket god samarbetsförmåga och ett starkt driv. Du har också mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift eftersom vi har kunder, kollegor och partners utanför Sverige.

Vi erbjuder: 

  • Frihet under ansvar. Vi litar fullt ut på våra medarbetare – det viktiga för oss är att målen nås. 

  • Verktyg för ditt arbete, dvs. dator och dylikt.

  • Härligt kontor innanför tullarna med närhet till T-bana och pendeltåg 

  • Trevliga kollegor som brinner för mobila meddelandetjänster. Det vi kallar Smart Messaging.

Startdatum enligt överenskommelse. Praktikens längd kan diskuteras, men är tänkt att ske under höstterminen. Projektbaserad VFU/LIA är välkommen.

Ansök nedan👇

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta Sofia Sandgren, Produkt- och Marknadschef: sofia.sandgren@lekab.com

 

Ansök nu