Lär känna Siri Spaak, praktikant inom digital marknadsföring

Nu har Siri Spaak, vår praktikant inom digital marknadsföring, varit hos oss i lite mer än en månad. Det är därför på sin plats med en intervju för att lära känna Siri lite bättre och hennes roll på LEKAB.

👋 Hur har din första tid som praktikant på LEKAB varit?

Min första tid på LEKAB har varit superlärorik! Jag har sedan första dagen fått ett glatt och varmt bemötande från kollegorna och känt mig som en i teamet direkt. Jag är praktikant inom digital marknadsföring, och mina uppgifter varierar mycket. Främst har jag skapat innehåll på olika kanaler samt arbetat med webbdesign och copywriting på webben. 

💼 Berätta lite om din utbildning?

Jag har sedan våren 2021 studerat på Stockholms universitet. Jag blev klar med min utbildning i vintras och tog då en kandidatexamen i Reklam och PR. Min utbildning har huvudsakligen omfattat ämnen inom Reklam och PR, Medie- och kommunikationsvetenskap samt Konstvetenskap i visuella medier.

🎯 Vilka uppgifter har varit roligast under praktiken?

– De roligaste uppgifterna hittills har nog varit att arbeta med LEKABs sociala medier samt jobba med webbdesign. Kollegorna och den positiva stämningen på kontoret gör även min arbetsdag extra glädjefylld.

💪 Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden trivs jag på gymmet, i soffan framför en bra film eller på en trevlig restaurang med mina nära och kära. Jag har nästan alltid något på gång och spenderar gärna helgerna med vänner och familj.