Lär känna vår nya Key Account Manager Torbjörn Wikström

Vår nya Key Account Manager Torbjörn Wikström kom in som en frisk fläkt till LEKAB lagom till sommaren. När sommaren nu närmar sig sitt slut är det hög tid att låta Torbjörn reflektera lite över sina tidigare erfarenheter som säljare och sin framtid här hos LEKAB.

👋 Hur har din första tid på LEKAB varit och berätta mer om din roll som Key Account Manager?

Såklart mycket att sätta in sig i, men det gick fort att länka upp med de fantastiska medarbetarna här på LEKAB. Som Key account Manager kommer jag att fokusera på ett antal större befintliga kunder, men också arbeta med vårt erbjudande ut till marknaden för att lösa behov inom messaging hos nya kunder.

💼 Berätta om dina tidigare erfarenheter. Vad gjorde du innan du kom till hos oss?

Jag har arbetat med försäljning och säljledning under lång tid, framförallt med kommunikationslösningar hos både operatör och integratör.

🎯 Vad motiverar dig mest på jobbet?

Att jobba tillsammans med kund för att hitta fram till lösningar som gör skillnad. Sedan också att orkestrera resurser och kompetenser för att leverera kvalitet i lösningsförslagen till våra kunder.

 🚣Vad gör du helst på fritiden?

Jag har en snipa med alldeles för svag motor som jag glider runt med i skärgården med en paddlande fru efter. Vi har alltid rest mycket, gärna lite ”off the beaten track”. Sedan blir det en och annan Djurgårdsmatch också😊.