LEKABs bud på 21st Century Mobile accepterat

Mobiltjänsteleverantören LEKAB Communication Systems AB (LEKAB) meddelar idag att man framgångsrikt har uppnått 90 procents acceptans – ett villkor som ingick i det kontanterbjudande som presenterades till 21st’ aktieägare den 3 februari.

”Vi är mycket nöjda med mottagandet av vårt erbjudande till 21st’ aktieägare”, säger Fredrik Ramén, Styrelseordförande i LEKAB. ”Härmed skapas en av Nordens största aktörer inom mobil kommunikation och meddelandetjänster”.

 ”Tillsammans med LEKAB kommer vi ha en mycket större möjlighet att framgångsrikt vidareutveckla vår gemensamma affär. Jag ser detta samgående som ett naturligt nästa steg för 21st”, kommenterar Paulina Illman Lindefeldt, styrelseordförande i 21st Century Mobile.

 ’Closing’ planeras till 15 april, 2022.

För ytterligare information, kontakta: Fredrik Ramén, Styrelseordförande LEKAB Communication Systems AB, tel 0703-198757, eller Erik Lundberg, Chef M&A och Partner, Carlsquare, tel 0738-503559.

Om 21st Century Mobile

21st' affärsidé bygger på att effektivisera kommunikationen från företag till deras kunder och medarbetare genom de kanaler som finns tillgängliga i mobiltelefonen. Företaget hjälper kunder att synliggöra hur kommunikation kan integreras i kundresan på ett sätt som bidrar till engagemang och lojalitet och stärker varumärket. Kunderna finns bl a inom passagerartrafik, journal/bokningssystem, fastighetsverksamhet, energibolag samt alla de branscher som kännetecknas av ett stort flöde av människor i rörelse, så som större sport- och idrottsklubbar samt restaurang och nöjesbranschen. 

För mer information om 21st Century Mobile www.21st.se