Lär känna vår nya Key Account Manager Anna Höglund

Vår nya Key Account Manager Anna Höglund delar sina första intryck och ambitioner hos LEKAB. I intervjun berättar hon även om sin KAM-roll och vikten av att utvecklas tillsammans med sina kunder.

👋 Hur har din första tid på LEKAB varit och berätta mer om din roll som Key Account Manager?

Jag har mötts av ett härligt gäng välkomnande och drivna kollegor och har snabbt kommit in och fått lära mig allt om branschen messaging. I min nya roll har jag fått det stora förtroendet att vårda några av LEKABs viktigaste kundrelationer och jag ser fram emot att få utveckla dessa samarbeten och säkerställa att vi på LEKAB fortsatt kan utvecklas med kunden och deras behov av messaging. 

💼 Berätta om dina tidigare erfarenheter. Vad gjorde du innan du kom till hos oss?

– Jag har länge jobbat med kundrelationer inom flera olika branscher. Att bygga, vårda och växa relationer är en av mina främsta styrkor. Jag är alltid driven av att finna lösningar till behov och utmaningar.

🎯 Vad motiverar dig mest på jobbet?

Ett driv framåt och en strävan efter att bli lite bättre varje dag. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och kommer alltid söka vägar och lösningar som gör skillnad och ger resultat. 

⛷️Vad gör du helst på fritiden?

Jag hänger gärna med min familj och vänner, gärna över en bullrig middag men också på sidan av basketplanen, på tennisbanan eller i skidbacken.