Lär känna vår nya Frontend Developer Nisha Chavan

Lär känna Nisha Chavan, vår nya Frontend-utvecklare på LEKAB. Ta del av hennes roll, erfarenheter, motivation och hobbies när hon delar insikter om webbutveckling och sin ständiga strävan efter lärande och tillväxt i teknikvärlden.

👋 Hur har din första tid på LEKAB varit och berätta mer om din roll som Frontend Developer? 

– Det har varit toppen! Redan under den första månaden kände jag mig bekväm eftersom människorna på LEKAB är mycket vänliga, flexibla och samarbetsvilliga. Som Frontend Web Developer ansvarar jag för utveckling och design av Typescript-vyer. Jag har även undersökt Java-vyer när det gäller layout och design. Jag gillar att skriva återanvändbara och villkorligt renderade komponenter när jag arbetar med frontend, eftersom jag har erfarenhet av React.

💼 Berätta om dina tidigare erfarenheter. Vad gjorde du innan du kom till hos oss?

– Tidigare arbetade jag som mjukvaruutvecklare för ett multinationellt företag i Indien och gjorde sedan min praktik som WordPress-utvecklare för en startup i Sverige. För att lära mig mer om den senaste teknologin gick jag en utbildning på SALT som FullStack JavaScript-utvecklare.

🎯 Vad motiverar dig mest på jobbet?

– a. Möjligheten att arbeta med något helt nytt, vare sig det är en ramverk eller ett språk, eftersom logiken förblir densamma. Det är bara syntaxen man behöver hålla ett öga på.

– b. Förmågan att lära och växa samt tillfredsställelsen av att se ens arbete komma till liv på webben.

– c. Utöver ovanstående är förtroende viktigt som teammedlem. Att vinna det förtroendet bland kollegor genom arbete och att upprätthålla det är något som motiverar mig.

🔭Vad gör du helst på fritiden?

– Som mamma älskar jag att spendera så mycket tid som möjligt med min 6-åring. Vi leker med lego, pussel, fordon, och experimenterar med vårt teleskop och en massa annat! Personligen njuter jag dock av träning, läsning och till och med städning 🤣. För att hålla mig uppdaterad om den snabbt föränderliga tekniken gillar jag också att lära mig och studera på egen hand inom mitt område.